طرز تهیه آش رشته خوشمزه و نکات مهم در پخت آش رشته
آش رشته از معروفترین آشهای ایرانی است. این آش را غالباً با کشک و گاهی با سرکه و حتی ترشی میخورند. بسته به عادتهای خانوادگی از آش رشته به عنوان پیش غذا یا غذای اصلی استفاده میشود. با ما همراه باشید تا طرز تهیه آش رشته خوشمزه و لذیذ را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم آش رشته:
لوبیا چیتی | 1 لیوان |
نخود | 1 لیوان |
عدس | 1 لیوان |
لوبیا سفید | 1 لیوان |
آرد گندم | 1 قاشق غذاخوری |
رشته آش | 600 گرم |
پیاز داغ | 1 لیوان |
سیر داغ | 1/2 لیوان |
نعنا داغ | به مقدار لازم برای تزیین |
کشک | 1 کیلو گرم |
سبزی آش (تره،جعفری،گشنیز،شوید،اسفناج) | 2 کیلو گرم |
طرز تهیه آش رشته :
حبوبات را برای کاهش نفخ ناشی از آن یک روز قبل خیس کنید و 2 تا 3 بار آب آن ها را عوض کنید و دور بریزید.
پیازها را سرخ کنید و سیر داغ را هم آماده کنید. پیاز داغ ها را با زردچوبه کمی تفت دهید.
نخود، لوبیا و سیر داغ و پیاز داغ را درون قابلمه بریزید و تا با هم پخته شوند. سپس عدس و سبزی خرد شده را هم به بقیه مواد آش رشته اضافه کنید.
یک تا دو قاشق آرد را در کمی آب سرد حل کنید و به مواد درون قابلمه اضافه کنید. سبزی که پخته شد رشته آش را اضافه کنید و هم بزنید تا رشته ها به یکدیگر نچسبند. زمانی که از پختن رشته ها اطمینان پیدا کردید کشک را اضافه کنید. بعد از 5 دقیقه گاز را خاموش کنید. و اجازه دهید که آش رشته کمی جا بیافتد.
- ۹۵/۰۴/۰۷